2020-2027 Fua o Maketi Fa'amea, Fa'asoa, Fa'atuputeleina, Tupe Maua, Kamupani Sili, Va'aiga Fa'aitulagi ma Va'aiga.

I New Jersey, ISA, ua taʻua le lipoti o le "Metal Casting Market Research Report".O le lipoti e faʻavae i luga o suʻesuʻega lautele o tagata suʻesuʻe ma o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili e uiga i vaega maketi o le lalolagi.E aofia ai se suʻesuʻega auʻiliʻili o faʻamoemoega faʻapisinisi ma faʻamaufaʻailoga autu e fausia ai le maketi maketi.
O lenei lipoti o loʻo faʻatautaia se suʻesuʻega maeʻaeʻa ma suʻesuʻega i le maketi o le lalolagi.O suʻesuʻega e faʻatatau i itu taua uma o le maketi e ala i le taulaʻi atu i faʻamatalaga faʻasolopito ma faʻamatalaga.O le lipoti o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i suʻesuʻega SWOT ma le faʻataʻitaʻiga lima malosi a Porter ma suʻesuʻega PESTEL.
O le pepa o su'esu'ega maketi o lo'o tu'uina atu u'amea o lo'o tu'uina atu ai fa'amatalaga au'ili'ili e uiga i mea fa'aola ma fa'alavelave, avanoa fa'aitulagi fa'atupula'ia, tele maketi ma le lautele o tauvaga, sui fa'atau maketi tetele ma su'esu'ega vaega o maketi.
O le lipoti o loʻo faʻamoemoe e faʻavasega faʻamatalaga eseese ma faʻafouga e fesoʻotaʻi ma le maketi o le lalolagi, aʻo atiaʻe avanoa faʻatupulaia eseese e manatu e lagolago ai le tuputupu aʻe o maketi i se fua faatatau taua i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se faʻamatalaga loloto o le maketi faʻatau uʻamea, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga maketi ma tulaga faʻapitoa tau pisinisi.
O le aotelega atoa o lo'o fa'ata'amilo i le malosi o maketi.O lenei vaega e aofia ai faʻamatalaga i le faʻaosoina o mafuaʻaga o loʻo faʻatupuina ai le tuputupu aʻe o le maketi uʻamea, faʻatapulaʻaina tapulaʻa, avanoa tuputupu aʻe o loʻo i ai i totonu o pisinisi, ma le tele o faiga e faʻamatalaina ai le maketi o le lalolagi.O lo'o iai fo'i i le lipoti fa'amaumauga i fa'ata'ita'iga o tau ma su'esu'ega tau filifili.Faʻavae i luga o faʻatusatusaga ma faʻamatalaga faʻasolopito, o le faʻamoemoeina o le tuputupu aʻe o le maketi i le taimi o auʻiliʻiliga ua aofia ai foi i le lautele o le suʻesuʻega.
O le lipoti o le maketi o le u'amea o lo'o tu'uina mai ai fa'amatalaga au'ili'ili i luga ole fua fa'atatau ole fa'atuputeleina fa'aletausaga o lo'o fa'amauina e le alamanuia ile taimi ole su'esu'ega.E le gata i lea, o le lipoti o loʻo aofia ai foʻi le tele o mea faʻatekonolosi ma faʻafouga fou, lea o le a faʻateleina ai faʻamoemoega o pisinisi i le vaitaimi faʻamoemoeina.
O le lipoti o loʻo suʻesuʻeina atili le vaeluaga o maketi e faʻavae i luga o ituaiga o oloa o loʻo ofoina atu i luga o le maketi ma a latou faʻaoga mulimuli / talosaga.
O le lipoti na suʻesuʻeina maeʻaeʻa le maketi uʻamea i itulagi eseese ma atunuu (itulagi), e pei o le Iunaite Setete, Kanata, Siamani, Farani, Peretania, Italia, Rusia, Saina, Iapani, Korea i Saute, Initia, Ausetalia, Taiuani, Initonesia, Thailand, Malaysia, Filipaina, Vietnam, Mekisiko, Pasila, Turkey, Saudi Arabia, UAE, ma isi.
• Iloiloga atoatoa tau i luga o le fanua oloa, le lautele o talosaga ma mamanu faaitulagi. • Malamalama atoatoa o tagata auai maketi tetele ma kamupani taʻitaʻia o loʻo faʻagaoioia i le maketi uʻamea e malamalama ai i faʻatauvaʻa faʻamoemoe o le maketi o le lalolagi.Fa'amatalaga e uiga i le polokalame fa'atonutonu ma le fa'aulufale mai o tupe teufaafaigaluega mai le tele o paaga i le maketi o le lalolagi;• Iloiloga loloto o faiga eseese o loʻo faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi ma o latou aʻafiaga i luga o maketi o le lalolagi atoa ma le faʻamalosia.O faʻafitauli eseese o loʻo tutupu i le maketi o le lalolagi o loʻo faʻamauina auiliili, lea o le a faʻamalosia ai atinaʻe taua
1. Va'aiga o su'esu'ega 2. Aotelega 3. Le tele ole maketi fa'ameamea a le kamupani gaosi oloa 4. Gaosiga ile itulagi 5. Fa'aaogāina ile itulagi 6. Fa'atauga fa'ameamea ile ituaiga 7. E tusa ai ma le tele ole maketi fa'ameamea ole talosaga 8. Fa'amatalaga a le tagata gaosi oloa 9. Fuafuaga o gaosiga 10. Fa'atauga fa'atau 11. Iloilo tagata fa'atau i luga ma lalo o laina o alamanuia12.Avanoa ma lu'itau, taufa'amata'u ma a'afiaga 13. I'uga autu 14. fa'aopoopoga

Fa'amaonia maketi atamai o se 'auʻaunaga faʻamaumauga ma gafatia BI e mafai ona tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga ma faʻamatalaga saʻo maketi i le sili atu i le 20,000 maketi maketi, ma fesoasoani ai i faʻalapotopotoga faʻavaomalo e faʻafetaui a latou manaʻoga maketi maketi.VMI o loʻo tuʻuina atu se aotelega lautele ma faʻatauvaʻa faʻava-o-malo o itulagi, atunuʻu, vaega o maketi ma taʻaloga tetele i maketi faʻatupuina ma maketi faʻapitoa.

O su'esu'ega tau maketi fa'amaonia e tu'uina atu ai su'esu'ega au'ili'ili su'esu'e a'o tu'uina atu su'esu'ega fa'amatalaga.Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga i fuafuaga ma suʻesuʻega tuputupu aʻe, o faʻamaumauga e manaʻomia e ausia ai sini a le kamupani, ma faʻaiuga autu o tupe maua.

O a matou 250 tagata suʻesuʻe ma pisinisi laiti ma feololo e tuʻuina atu se tulaga maualuga o le tomai i le aoina o faʻamaumauga ma pulega, faʻaaogaina tekinolosi faʻapisinisi e aoina ma auʻiliʻili le sili atu i le 15,000 maualuga-aʻafiaga ma faʻasalalauga faʻasalalauga.O matou tagata su'esu'e ua a'oa'oina e tu'ufa'atasia auala fa'aonaponei e aoina ai fa'amaumauga, metotia su'esu'e sili atu, tomai ma tausaga o le poto masani fa'atasi e tu'uina atu su'esu'ega fa'amatalaga ma sa'o.


Taimi meli: Tes-31-2020